Om Huber

Om Huber

HUBER erbjuder bästa möjliga teknik och utrustning för kommunal- och industriell vattenbehandling och avloppsvatten rening. Vårt fokus är separation av fasta partiklar i allmänhet och intags utrustning i synnerhet. Vi erbjuder en bred produktlinje av utrustning i rostfritt stål.


HUBER Group är framgångsrika inom hållbarhets teknik och utvecklar löpande nya produkter utifrån kundernas behov. Med våra 60+ dotterbolag, representanter och agenter runt om i världen, är vi en världsledande leverantör av teknik inom avloppssvattenrening, slamhantering och process utveckling.

HUBER har över 175 års erfarenhet inom vatten och avloppsvattenrening och har alltid varit en innovatör. Vårt fokus är att hela tiden utveckla och förfina tekniker för att bevara en av de mest värdefulla tillgångarna på jorden, vårt vatten.

HUBER skapade och introducerade de välkända ROTAMAT och STEP SCREEN teknikerna. Med mer än 50 000 installerade maskiner i världen, 2250 installerade maskiner i Norden och 1150 i Sverige är vi outstanding i erfarenhet och kunskap.