Förser Nordens kommuner och industrier med de bästa lösningarna för avloppsvattenrening

Vi är ett internationellt bolag som över hela världen erbjuder effektiva och innovativa lösningar till våra kunder. Under processen tillsammans med HUBER erbjuder vi kompetent rådgivning och pålitlig service. HUBER har mer än 50 000 installationer över hela världen som bidrar till hållbar användning av vatten, energi och världens naturtillgångar.

Produkter och utrustning för dina behov

Ett komplett utbud av maskiner och anläggningar för behandling av avloppsvatten, processvatten, sand och slam från en källa.

Produkter 

HUBER´s lösningar – löser era utmaningar

Vi erbjuder innovativa och pålitliga lösningar för hållbar användning av knappa naturtillgångar, för återvinning och återanvändning av energi och material.

Lösningar 
Öppettider i Jul! 19.12.2021  | Vi vill passa på att önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år! [läs mer]
9/11 - Byte av telefonväxel operatör! 05.11.2021  | Tisdag förmiddag 9 november så är vår växel nere, ni kan nå oss på våra mobilnummer se kontaktsidan. [läs mer]
HUBER vinner "Bästa montern" på Vattenstämman 2021! 08.10.2021  | Vi på HUBER är stolta och tacksamma att ha blivit framröstade till bästa montern på den digitala Vattenstämman 2021 med Svenskt Vatten! [läs mer]
News archive